Elke fase van uw bedrijf biedt nieuwe uitdagingen. De markt verandert, uw bedrijf groeit of u zoekt een andere bedrijfsvorm. Maar ook uw persoonlijke situatie en uw wensen veranderen. Wel zo prettig wanneer u een financieel adviseur heeft die uw situatie kent en u met praktisch advies in elke fase verder helpt.

 

We bieden u advies over bijvoorbeeld:
• Financiële planning
• Optimaliseren administratieve processen
• Begeleiding administratief personeel
• Continuïteitsvraagstukken
• Advies bedrijfsvormen
• Overname of beëindiging
 
 
 

Ondernemersvraagstukken

Als ondernemer bent u voortdurend in ontwikkeling. Elke fase levert nieuwe vragen over de continuïteit van uw bedrijf en over uw persoonlijke situatie. Veel van deze ontwikkelingen zijn van invloed op uw administratieve en financiële processen. Het aannemen van personeel, samenwerking met een leverancier, verandering van logistieke processen. Of u wilt advies over een online boekhoudprogramma, een kostprijsberekening van een nieuwe dienst of een koppeling met een betaalsysteem. Spark is uw persoonlijk adviseur op afstand. Ook wij zijn ondernemer en kennen de verschillende fasen en vraagstukken. We bieden u gedegen, maar vooral begrijpelijk en praktisch advies. We hechten aan persoonlijk contact met u en denken pro-actief met u mee.
 

Tijdelijke ondersteuning

Veranderingsprocessen kunnen soms veel van u vragen. Het inwerken van nieuw personeel, het opzetten van de administratie, het invoeren van een nieuw systeem. Ook bij deze projectmatige klussen kunt u rekenen op Spark. We ondersteunen u met advies, begeleiden (nieuw) personeel of komen tijdelijk bij u op kantoor werkzaamheden uitvoeren. Heeft u het gevoel dat u de grip op uw administratie verliest? Raakt u het overzicht op uw financiële planning kwijt? Neemt u dan vooral contact met ons op. We helpen u graag verder.