Wanneer u weet hoe u er financieel voor staat geeft dat zekerheid. Met een administratie die op orde is heeft u overzicht en inzicht. In goede, maar ook in minder goede tijden. Een goed inzicht begint met een up-to-date administratie. Daarmee legt u uw financiële fundament.

 

Wij werken zo veel mogelijk met vaste maandtarieven, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Wij kunnen u ondersteunen bij:
• Debiteuren en incasso
• Crediteuren
• Bankzaken en betalingen
• Aangifte omzetbelasting
• Aangifte inkomstenbelasting (ook voor uw partner)
 

Inzicht geeft zekerheid

Het zelfstandig ondernemerschap is een uitdaging. Voor elke ondernemer, eenpitter of MKB-er, in elke branche. Een goed zicht op het financiële plaatje is een belangrijke pijler. Niet alleen om terug te kijken hoe u gepresteerd heeft, maar vooral om beslissingen te kunnen nemen voor de toekomst. Bij Spark zetten we ons in om de noodzakelijke cijfers om te zetten in sturingsinformatie. Zodat u niet alleen weet waar u aan toe bent, waar u nu staat. Maar zodat u ook weet waar u naartoe kunt. Dat biedt rust en zekerheid. We ondersteunen u op alle vlakken van financiën en fiscaliteiten, van crediteuren, debiteuren tot uw jaarverslagen en belastingaangiftes. We vinden het belangrijk om u persoonlijk te leren kennen, zodat we weten wat er speelt. In uw bedrijf, maar ook in uw persoonlijke situatie. Zo kunnen we u het beste ondersteunen.