Spark Administratiekantoor wordt gerund door Sandra en Elly Vonk. Moeder Elly en dochter Sandra hebben jarenlange werkervaring in huis. Het kantoor werd opgericht in 2000 en verhuisde in 2008 vanuit het westen des lands naar Collendoorn in de gemeente Hardenberg (Overijssel). De klanten van Spark zitten verspreid over het hele land.

 

Sandra Vonk

“Ik zie veel onzekerheid bij ondernemers, maar ook bij particulieren wanneer er geen goed zicht op de financiën is. En bij runnen van een bedrijf komt heel veel kijken. Dat weet ik als geen ander. Een duidelijke uitleg, het vereenvoudigen van lastige zaken, helpt dan al enorm. Met een administratie die op orde is, zie je dan de rust weer terugkomen. Het is heel prettig om dat overzicht en inzicht te kunnen bieden.”
 

Elly Vonk

“Omdat we zo’n klein kantoor zijn hebben we altijd rechtstreeks contact met de ondernemers. Door jarenlang samen te werken weten we precies wat er speelt. We hebben klanten waar we al vanaf onze oprichting voor mogen werken. Dat maakt me trots.”
 

NOAB-kwaliteitskeurmerk

Spark is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor, waarmee u verzekerd bent van betrouwbaar en deskundig advies van de hoogste kwaliteit. NOAB-leden ondernemen sámen met ondernemers. Het NOAB-keurmerk wordt erkend door de Belastingdienst, overheid en banken. Vertrouwd dichtbij.