Bij Spark vinden we dat u vooral moet doen waar u goed in bent. Administratie, financiën en fiscaliteiten vormen een belangrijk  fundament voor financiële zekerheid. Maar wanneer daar niet uw hart ligt, bieden wij u graag de helpende hand. We bouwen graag mee aan uw financiële fundament. Daar zijn wíj goed in.

 

Ondernemen vanuit passie

Ondernemen is werken vanuit passie. Bij Spark realiseren we ons dat ‘de administratie’ en ‘de financiën’ door veel ondernemers gezien wordt als sluitpost in het tijdsbudget. Omdat het moet. Pas wanneer cijfers bijdragen aan een goed inzicht en gebruikt worden voor sturingsinformatie, wordt de meerwaarde zichtbaar.

Het is onze missie om u inzicht te geven in uw cijfers en uw administratieve werkdruk te verlagen. Zodat er tijd vrij komt voor uw bedrijf, voor uw klant en voor uw toekomst.
 

Waarom kiezen voor Spark Administratie?

Het overnemen van uw administratie en financiën zien wij niet als ‘uitbesteden’, maar als ‘samenwerken’. We investeren in een langdurige relatie met onze klanten door oprecht persoonlijk contact, betrokkenheid en door pro-actief mee te denken. Zorgen dat ‘de boekhouding geregeld is’ –in welke vorm dan ook- is zo vanzelfsprekend dat hieruit het vertrouwen ontstaat voor een optimale samenwerking.